Tuoreita ruokaelämyksiä kokouksiin ja tapahtumiin

Yrityksille

Tuore-hanke tarjoaa kokous- ja tapahtumapalveluja tuottaville yrityksille välineitä, jotta ne onnistuisivat kehittämään uusia tuotteita ja palveluja, joissa hyödynnetään paikallisuuden tuomaa elämyksellisyyttä.

Kouluttautuminen ja materiaalit lisäävät valmiuksia suunnitella, tuottaa, markkinoida kestävän kehityksen mukaisia kokous- ja tapahtumapalvelutuotteita. Lisäksi autamme kutakin yritystä hahmottamaan keskeisimmät kehittämistarpeet - liittyivätpä ne sitten raaka-aineisiin, ruokatuotteisiin tai markkinointiin. Yrityskumppaneille on tarjolla ohjaus- ja neuvontapäiviä, joista osa voidaan toteuttaa yrityskohtaisina. Lisäksi teemme kotimaisen opintomatkan.

Tavoitteena on, että Pohjois-Savon kokous- ja tapahtumapalvelut saavuttavat edellä kävijän aseman kestävän kehityksen vastuullisena toimijana. Alan kilpailukyky lisääntyy, kun valmiudet vastata kasvavaan kysyntään kasvavat. Kestävän kehityksen mukainen toiminta merkitsee myös kustannustehokkuutta.

Hankkeen verkostoon kuuluu tällä hetkellä 15 yritystä.